۱۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۳۵

رنجبری در گفتگو با مهر:

1400بیمار توسط پزشکان بسیجی در میناب به طور رایگان ویزیت شدند

1400بیمار توسط پزشکان بسیجی در میناب به طور رایگان ویزیت شدند

میناب - خبرگزاری مهر: مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کریمی میناب از ویزیت رایگان بیش از هزار و 400 نفر در ایام مبارک دهه فجر در شهرستان خبر داد.

موسی رنجبری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بسیج جامعه پزشکی شهید کریمی با هدف اجرای طرح محرومیت زدایی ، کمک به درمان و بهداشت شهرستان و توابع حمایت و پشتیبانی از ماموریت های بسیج و جذب اقشار مردم در رده های بسیج بیان کرد و افزود: در دهه فجر این طرح با جدیت بیشتر اجرا می شود.

رنجبری ادامه داد: طرح فوق با همکاری بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) ، شبکه بهداشت و درمان شهرستان و17مرکز درمانی شهری و روستایی  برگزار شد.

مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کریمی میناب با بیان اینکه از آغاز سال 90 تا کنون 46 تیم پزشکی مردم را ویزیت رایگان کرده اند، عنوان کرد: طرح ویزیت رایگان مردم در اقصی نقاط شهرستان به صورت جدی پیگری شده است.

رنجبری با اشاره به اینکه بیشتر خدمات ارائه شده توسط کانون در مناطق محروم و دور افتاده صورت گرفته، اظهار داشت: این طرح به گروه و یا قشر خاص اختصاص ندارد و تمام مردم می توانند از این خدمات بهره مند شوند.

وی اضافه کرد: در طرح ویزیت رایگان دهه فجر 11 پزشک متخصص، 18 پزشک عمومی، 50 نفر پیراپزشک عضو کانون بسیج جامعه پزشکی میناب مشارکت فعال داشتند.

مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کریمی میناب خواستار نگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی در زمینه مساعدت و همکاری در تامین دارو و برخی امکانات و تجهیزات، موجب سرعت در خدمات هرچه بیشتر و مناسب تر به مردم خواهد شد.

کانون بسیج جامعه پزشکی میناب از سال 87 راه اندازی شده و تاکنون بالغ بر 200نفر عضو فعال دارد.

کد مطلب 1526927

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha